Handleiding

 

Hier vind u het stappenplan om een bestelling te plaatsen  op onze website

#1 Registreren

Om gebruik te maken van het bestelsysteem kunt u een account aanvragen via het registratieformulier. Uw account is doorgaans binnen 1/2 werkdagen actief. Nadat uw account is goedgekeurd en actief is  kunt u inloggen met de gegevens die u ingevoerd heeft.

#2 Inloggen

Op de pagina ‘bestellen‘ vind u aan de linkerkant een inlogknop. Via deze knop krijgt u een inlogvenster te zien waarbij u kunt inloggen. Indien u uw inloggevens bent vergeten kunt u eenvoudige een nieuw wachtwoord aanvragen via het opgegeven mailadres.

#3 Bestellen

Plaats de producten uit het linkerscherm in de winkelmand door op de knop ’toevoegen’ te knlikken. Indien u opzoek bent naar een specifiek product, dan kunt u het zoekveld gebruiken of gebruik maken van de categorie filters.

#4 Klaar

Nadat u uw bestelling compleet is kunt u verder naar de aflevermethode. Hier kunt u kiezen uit: Afhalen of bezorgen. Vervolgens kunt u een leverdatum selecteren.  Dan is uw bestelling klaar om geleverd te worden. U ontvangt maandelijks een factuur met daarop een overzicht van de bestelde artikelen.  

Stel een vraag

Verkoopadres worden van de lekkerste kipproducten van Nederland?

 

Wij leveren aan horeca,  instellingen en groothandels. Wilt u klant bij ons worden? Meld uw bedrijf dan vrijblijvend bij ons aan of neem contact op.

Registreren als klantBestellen