Over ons

Wij zijn Poelier van der Wal en werken met lokale leveranciers en producten. Zo garanderen wij onze vertrouwde kwaliteit die u van ons gewend bent en ondersteunen we de samenwerking in de regio.

Opgericht in 1942

Overgrootvader Auke van der Wal heeft het bedrijf in de tweede wereldoorlog in 1942 opgericht. Sinds dien verkopen wij onze kipproducten door heel Nederland.

Onze oorsprong ligt in de verse kip en kipdelen. Het zal u dan ook niet verwonderen dat wij daar meer dan bedreven in zijn. Wij zorgen voor dagverse producten van topkwaliteit en door de regelmatige controle op HACCP bent u er van verzekerd dat wij altijd het beste product leveren.  HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. Regelmatig laten wij onze producten keuren zodat wij er zeker van zijn dat ze voldoen aan de strengste eisen.

Uigegroeid tot culinair specialist

Wij werken met lokale leveranciers en producten. 
Zo garanderen wij onze vertrouwde kwaliteit die u van ons  gewend bent en ondersteunen we de samenwerking in de regio.

1. Hollandse kip
Dag vers geleverd en Hollandse kwaliteit. Onze kippen zijn afkomstig van lokale boeren uit Noord Nederland.

2. Franse kip
In ons assortiment leveren wij ‘poulet noir’ een specialiteit uit Frankriijk

Verkoopadres worden van de lekkerste kipproducten van Nederland?

 

Wij leveren aan horeca,  instellingen en groothandels. Wilt u klant bij ons worden? Meld uw bedrijf dan vrijblijvend bij ons aan of neem contact op.

Registreren als klantBestellen